Βαθμολογία

Θέλει περισσότερα παιχνίδια ο Βερτόνγκεν

Μήνυμα με παραλήπτη τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο «έστειλε» ο Γιάν Βερτόνγκεν, ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να αγωνίζεται περισσότερο, μετά το «φτωχό» ξεκίνημά του τη φετινή σεζόν. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής θέλει ο Γιάν Βερτόνγκεν.

Μπορεί ο Βέλγος να έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Τότεναμ στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο στο πρωτάθλημα, στα συνολικά 11 ματς, μόνο τα έξι ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

«Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να παίξω και πάλι 60 παιχνίδια μέσα στη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν είναι αυτό το ζήτημα. Η χρονιά μου έχει τα πάνω της και τα κάτω της, όπως και η Τότεναμ. Ξεκίνησα τη σεζόν με τραυματισμό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήρθα στην ομάδα στο δεύτερο ή τρίτο παιχνίδι και μετά βγήκα ξανά», ανέφερε πρωτίστως.

«Συγκριτικά με τις δύο περασμένες σεζόν, τώρα έχουμε κεντρικούς αμυντικούς με την ίδια ποιότητα. Ο Καμπούλ είναι έτοιμος και είναι ο αρχηγός μας. Αγόρασαν τον Φάτσιο που είναι διεθνής με την Αργεντινή και ο Κίρικες είναι αρχηγός στην εθνική Ρουμανίας», συμπλήρωσε.