Βαθμολογία

«Πυρά» Κιν σε Μαρτίνεθ!

Υπαίτιο για την υπερβολική πίεση που ασκεί στους Ιρλανδούς παίκτες στην Έβερτον, θεωρεί ο Ρόι Κιν τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα αυτοί να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εθνικής ομάδας.

Κούραση και μεγάλη πίεση βλέπει στους Τζέιμς ΜακΚάρθι και Σίμους Κόουλμαν, ο βοηθός του Μάρτιν Ο' Νιλ στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας, Ρόι Κιν, με αποτέλεσμα να ρίξει το φταίξιμο στην Έβερτον και τον προπονητή της.

«Ανησυχώ ότι ο ΜακΚάρθι είναι υπό μεγάλη πίεση, ειδικά από την πλευρά της Έβερτον. Κάθε φορά που υπάρχει ένα διεθνές παιχνίδι φαίνεται ότι ο Κόουλμαν και ο ΜακΚάρθι είναι υπό μεγάλη πίεση. Πολλές φορές παραπαίουν»

«Πάντα έχεις την εντύπωση από την Έβερτον ότι ο Σίμους και ο Τζέιμς δυσκολεύονται να περπατήσουν, κάτι τέτοιο. Επομένως όταν εμφανίζονται και περπατάνε μπροστά από την υποδοχή λέμε ''Έγινε θαύμα''».

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε να υπάρξει συνάντηση με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, για τον οποίο ανέφερε πως επειδή δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα της εθνικής Ισπανίας, δεν μπορεί να εκτιμήσει τη σημασία των διεθνών παιχνιδιών.

«Νομίζω πως πρέπει να υπάρξει μία συζήτηση. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πρέπει να κοιτάξει τον σύλλογό του και πιθανότατα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Ρομπέρτο, νομίζω, δεν έχει παίξει ποτέ σε ανδρικό επίπεδο στην εθνική ομάδα και ίσως δεν εκτιμά πόσο μεγάλο είναι για εμάς και πόσο μεγάλα είναι τα παιχνίδια για εμάς».