Βαθμολογία

Συμπαράταξη Λαρισαίων: «Η ΑΕΛ δεν είναι εμπορικό κατάστημα»

Με δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε τις εξελίξεις περί κλεισίματος της λειτουργίας της ΑΕΛ. Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για αυτή την απόφαση και διατυπώνουμε τις διαφωνίες μας.

Η ΑΕΛ παρόλο που είναι Ανώνυμη Εταιρεία με ότι σημαίνει αυτό για το διοικητικό μοντέλο, αποτελεί την ομάδα της πόλης, αποτελεί την αιτία που με τις ποδοσφαιρικές της επιτυχίες η πόλη αυτή έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Η χθεσινή ημέρα είναι μία από τις μελανότερες στην ιστορία της ομάδας μας. Η ΑΕΛ δεν είναι εμπορικό κατάστημα που να κλείνει, μέσα σε λίγες ώρες, από έναν επιχειρηματία που τη διοικεί. Η ΑΕΛ έχει βαθιά ερείσματα στην ψυχή αυτής της πόλης είναι οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της είναι οι νεκροί της, είμαστε όλοι.

Κανένας δεν έχει το ηθικό και κοινωνικό έρεισμα να πάρει μια τέτοια απόφαση. Οποιοσδήποτε στρέφεται κατά της υγιούς λειτουργίας της ομάδος στρέφεται και κατά των φιλάθλων και κατά των πολιτών αυτής της πόλης. Οι εκβιασμοί δεν αρμόζουν στην ηθική που εκπέμπει η ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι η ομάδα απερίσπαστη οφείλει να συνεχίσει την πορεία της και τέτοιες αποφάσεις είναι αδύνατο να υλοποιηθούν

Καλούμε τον κύριο Πλεξίδα να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση του και να φροντίσει σε συνεργασία με την ερασιτεχνική ΑΕΛ και τους παλαίμαχους για τη δημιουργία ενός ΔΣ ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ , δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»

Αδαμόπουλος Θάνος

Αναστασίου Μιχάλης

Ζαούτσος Γιώργος

Κωσταρόπουλος Γιώργος

Τσαούσης Κωνσταντίνος