Βαθμολογία

Αναβλήθηκε η σημερινή προπόνηση, στον αέρα και η αυριανή!

Μετά την χθεσινή ντροπιαστική ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της, όπως ήταν λογικό προκλήθηκε "θύελλα" διαμαρτυριών, τόσο από οπαδούς και απλούς φιλάθλους, όσο και από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ που εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση.

Όσο όμως δεν θα βρίσκεται λύση στο ζήτημα, το ποδοσφαιρικό τμήμα των βυσσινί θα αντιμετωπίζει προβλήματα που θα μεγαλώνουν μέρα με την μέρα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι οι παίκτες της ΑΕΛ μένουν απροπόνητοι, καθώς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τον Διονύση Παππά, ότι η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί προπόνηση αναβλήθηκε. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την αυριανή προπόνηση και οι παίκτες περιμένουν στο ακουστικό τους.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, η υπόθεση σοβαρεύει, διότι αν δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα που προέκυψε και μάλιστα άμεσα, τότε οι παίκτες θα συνεχίσουν να μένουν απροπόνητοι και τότε η ομάδα όπως είναι φυσικό, θα κατρακυλίσει αγωνιστικά σε περίπτωση που συνεχίσει κανονικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League.

Τέλος, εντός της ημέρας αναμένουμε την αντίδραση όλων των εμπλεκόμενων με την "βασίλισσα" φορέων, όπως είναι ο σύλλογος παλαιμάχων της, αλλά ακόμη και των χορηγών της ομάδας που βλέπουν την επένδυση τους στο όνομα της ΑΕΛ να κινδυνεύει.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης