Βαθμολογία

Καταγγελία του προέδρου του Οικονόμου Χρ. Μουλτσιά

Μπορεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης να παραδίδει μαθήματα φιλοξενίας στους εντός έδρας αγώνες που διεξάγονται στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», όμως χθες στη Φιλιππιάδα το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω, λόγω κάποιων ανεγκέφαλων που μυαλό δεν βάζουν από τα όσα γίνονται τελευταία και αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τον αγώνα που τελείωσε ισόπαλος 1-1, όπως μας κατήγγειλε ο πρόεδρος των «Πρασίνων» Χρήστος Μουλτσιάς, φίλαθλοι του Εθνικού κινήθηκαν εναντίον παικτών, παραγόντων και φιλάθλου της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ο κ.Μουλτσιάς αγανακτισμένος με τα όσα συνέβησαν, επισήμανε τα εξής: «Τα παιδιά πήραν έναν παλικαρίσιο βαθμό μέσα σε ένα γήπεδο βούρκο, αλλά αυτά που έγιναν με το σφύριγμα της λήξης είναι ντροπή και αίσχος για το ποδόσφαιρο.

Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και
χτύπησαν με μπουνιές τον Δημήτρη Νταρή, όπως επίσης και τον φίλαθλό μας Χρήστο Χήτο. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς πέταξαν αντικείμενα στους παίκτες με αποτέλεσμα να τραυματισθούν οι ποδοσφαιριστές μας Βαγγέλης Κολιός και Γιάννης Παπαϊωάννου, στο δεξί μάτι και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Τα γεγονότα αυτά καταγγείλαμε στο Α.Τ.Φιλιππιάδας, όπου και υποβάλλαμε μηνύσεις αφού συμβουλευτήκαμε και τον νομικό μας σύμβουλο.

Δεν θα κάνουμε πίσω, διότι δεν ξανασυντήσαμε τέτοια κατάσταση και όλοι σας γνωρίζετε ότι στην Τσαριτσάνη διδάσκουμε ήθος εντός και εκτός γηπέδων.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να συγχαρώ και την Αστυνομία για την
άψογη στάση που κράτησε, ενώ ο επικεφαλής μας συνεχάρη για τη φιλοξενία που παρέχουμε στην έδρα μας. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, διότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και εμείς έτσι το βλέπουμε»
.

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης (Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)