Βαθμολογία

Τέλος το αναλογικό σήμα από 21 Νοεμβρίου

Στις 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο μεγαλύτερο περιοχικό Switch Off, στην Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα ενεργοποιηθούν συνολικά 21 κέντρα εκπομπής που θα δώσουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας [συμπεριλαμβανομένου και των Σποράδων], Τρικάλων, Φθιώτιδος, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, καθώς επίσης και της Βόρειας Εύβοιας.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

[SFN-Θεσσαλονίκη] Χορτιάτης, Φιλίππειο, Αριδαία, Μουριές

[SFN-Χαλκιδική] Πολύγυρος

[SFN-Λάρισα] Δοβρούτσι, Ελασσόνα, Καλαμπάκα

[SFN-Βόλος] Πήλιο, Σωρός, Σκιάθος, Σκόπελος, Σκύρος

[SFN-Λαμία] Χλωμό, Λιχάδα, Δαμαστά, Αταλάντη

[SFN-Καρπενήσι] Κρίκελο, Φραγκίστα, Δομνίστα, Ποταμιά

Από τα 21 κέντρα εκπομπής, τα τρία (Χορτιάτης, Φιλίππειο, Δοβρούτσι) είναι ήδη ενεργά και εκπέμπουν στις μεταβατικές συχνότητες. Όσοι κάτοικοι λαμβάνετε το ψηφιακό σήμα από αυτά τα κέντρα θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας, καθότι οι συχνότητες θα αλλάξουν σε τελικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τον δέκτη σας στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ: Από τις 21/11 οι τηλεθεατές, που βλέπουν ψηφιακά από τον Χορτιάτη, το Φιλίππειο και το Δοβρούτσι, θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους αποκωδικοποιητές και τους ψηφιακούς τηλεοπτικούς δέκτες τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους σταθμούς στις νέες συχνότητες.

Πηγή: digitaltv.blogspot.com