Βαθμολογία

Εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του Καλαμακίου στην Νέα Σμύρνη και εκμεταλλεύτηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες βαθμών των τεσσάρων πρώτων στην βαθμολογία, πλησιάζοντας σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή.

Για ένα ημίχρονο άντεξαν οι φιλοξενούμενοι στην πίεση των γηπεδούχων, που έδειξαν να έχουν πολλά αμυντικά κενά, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον Πανιώνιο ήρθε στο 17', όταν ο Βασιλείου (ή αλλιώς Ντι Μαρία) δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25' ο Πανιώνιος απείλησε και πάλι με ένα σουτ του Γιώργου Δημόπουλου που κόντραρε σε αμυντικούς και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 43' ο Συράκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε προσπάθεια του Παναγιώτη Κίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν στο γκολ στο 50' με το σουτ του Παναγιώτη Ευθυμίου που αρχικά βρήκε στο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκεί και έπειτα όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τον Πανιώνιο που στο 56' έφτασε και στο 2-0 με τον Παναγιώτη Κίτσα να κάνει μια απίθανη κούρσα και να πλασάρει σε κενή εστία, αφού πρώτα είχε περάσει και τον γκολκίπερ Συράκη. Στην συνέχεια όμως ο σκόρερ αποχώρησε από το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 71ο λεπτό ο Παναγιώτης Ευθυμίου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η μοναδική καλή στιγμή για το Καλαμάκι καταγράφηκε στο 86′, όταν ο Φλαμούρ αφού κέρδισε όλες τις κόντρες, βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Ευθυμίου, με τον γκολκίπερ να διώχνει ασθενώς, ενώ στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης υπό την πίεση και των αμυντικών σούταρε άουτ.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Ευθυμίου Ν., Ευθυμίου Παρ., Κάνης, Καρδαμίλης, Ελιζόπουλος Σ., Βασιλείου (76′ Ελιζόπουλος Ν.), Σκέντζας Στεφ. (39′ Παϊτέρης), Κίτσας Γ., Κίτσας Παν. (57′ Σκέντζας Ηλ.), Δημόπουλος, Ευθυμίου Παν.

Καλαμάκι (Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Ντινούλης, Καλόγηρος, Τσούτσας, Νταμήτρος, Παπαδημητρίου (46′ Σφέτσος Κ.), Τζαβέλας (76′ Παπακανάκης Κ.), Φλαμούρ, Ρόιδος, Σφέτσος Αλ. (81′ Παπακανάκης Μιχ.), Καράτζιος.

Διαιτητές: Γουδουλάκης, Γούλας, Δεληγιάννη Ευαγ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης