Βαθμολογία

Στο «ρελαντί» οι Ατρόμητοι/Θύελλα

Ευρεία νίκη με σκορ 6-0 πήραν οι Ατρόμητοι/Θύελλα, απέναντι στον Μυραϊκό, για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Το σκορ, δεν χωράει περαιτέρω ανάλυσης, μιας και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και κατάφεραν να φτάσουν σε μια άνετη νίκη.

Μόλις στο 3ο λεπτό, οι Ατρόμητοι/Θύελλα απείλησαν, όταν ο Κωστούλας επιχείρησε μια κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 15’ ο Αμαρλαριώτης έπιασε μια κεφαλιά από κοντά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Έτσι, φτάσαμε στο 21’ όταν ο Χατζής έβγαλε μια μπαλιά για τον Κωστούλα, που από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 37’ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Νταφόπουλο, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καραφέρια. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, όταν ο Κωστούλας έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Τσανάκα σε θέση βολής κι αυτός έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος των Ατρόμητων συνεχίστηκε και έτσι στο 60’ ο Χατζής με προσωπική ενέργεια έκανε το 4-0, ενώ στο 75’ ο Σκοτεινιώτης έκανε το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Ζιάκας, για την ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα.

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Πράππας, Νταφόπουλος, Τσακούλης, Κόκκινος, Μάρης, Αμαρλαριώτης(65′ Σκοτεινιώτης), Ζιάκας, Τόπης, Κωστούλας(60′ Γερακίνης), Τσανάκας, Χατζής(65′ Ιωαννίδης).

Μυραϊκός(Βασίλης Τσιάρας): Καραφέριας, Αθανασίου, Βλάνδος, Μαμάκος, Μπλιάτσος, Μπαντούλης(46′ Κωσταρέλος), Νέστορας, Παπαχρήστος, Τσιάρας, Νικολακούλης(46′ Ζαρκαδούλας), Ζυγούρας(60′ Αετόπουλος).

Διαιτητής: Σκέτος Βοηθοί: Κουρδής, Κουκούλης.

Γιώργος Μητσιούλης