Βαθμολογία

Πρωινή ισοπαλία στα Ταμπάκικα

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τέλειωσε η αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στα Ταμπάκικα, ανάμεσα σε Αμπελόκηπους και Αναγέννηση Πουρναρίου. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά, με τους Αμπελόκηπους να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές, ωστόσο η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα.

Στο 15ο λεπτό ο Νίκος Μπλάνας έπιασε μια κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι. Στο 30’ ο Μπαντούκας βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Κρητικός Ι., κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, έκανε το ίδιο σε κεφαλιά του Ενέα Τσάκε.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και κέρδισαν πέναλτι με τον Μπαντούκα στο 58ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως ο Κρητικός ήταν πάλι σε ετοιμότητα και απέκρουσε κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Στο 80’ ο Ενέα Τσάκε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Γιώργου Μπλάνα είχε την ίδια τύχη.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τριτάρης Αχ., Τσάκε Ερ.(17’ Μπαντούκας λ.τ., 70’ Δούκας λ.τ.), Γούτος, Μπλάνας Ν., Ραχωβίτης, Ποντίκας, Μπλάνας Γ., Ντε Λα Ρόσα, Τσάκε Εν., Τριτάρης Β.

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Ζαϊρές, Κρητικός Θ., Κρητικός Μ.(74’ Παλαμιώτης), Κρητικός Θ., Πατσώνης, Βασίλεβ, Τατίας, Ρακιντζόγλου, Γεροκώστας, Δημουλός(90’ Τσάκαλος).

Διαιτητής: Κομισόπουλος Βοηθοί: Τέγος, Μουτζουρούφης.

Γιώργος Μητσιούλης