Βαθμολογία

Ματσάρα και νίκη για τα Βούναινα

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, τα Βούναινα επικράτησαν με 4-3 του Ολυμπιακού Αμπελιάς και διατηρήθηκαν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ στο 15' με τον Χατζηλιάδη Κ., ενώ στο 33' έφτασαν και στο 2-0 με τον ίδιο παίκτη.

Ωστόσο, η Αμπελιά δεν το έβαλε κάτω. Ξαναμπήκε στο ματς στο 35' με κεφαλιά του Κατσαρού, ενώ στο 43' ο ίδιος παίκτης και πάλι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Τα Βούναινα έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 75', με την προσπάθεια του Παλάσκα να σταματά στο δοκάρι του Αποστολάκη. Δύο λεπτά αργότερα η Αμπελιά κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή με τέρμα του Σαλή για το 2-3.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν εγκατέλειψαν και στο 85' ο Τζιάτζιος ισοφάρισε σε 3-3. Ενώ στο 90' + 2' ο προωθημένος Φαρμάκας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τα Βούναινα.

Α.Ε. Βουναίνων: Καραποστόλης Γ., Τριτόπουλος, Παλάσκας (80′ Κοκκάλας), Φαρμάκας, Μερτζανίδης, Τσαπράζης Σ. (65′ λ.τ. Λεμονής), Σάλτας, Τζιάτζιος, Γκέκας, Χατζηλιάδης Κ., Καραποστόλης Τ. (50′ Λαζαρίδης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Τολιόπουλος, Σαλής, Ντίνος, Ακρίβος, Παναγιωτόπουλος, Μπατσκίνης, Κουλάκογλου (75′ Σουλιώτης), Ζαχαράκης, Στεργιόπουλος (82΄Μπρόζος Γ.), Κατσαρός.