Βαθμολογία

Ξαναβρήκε το καλό του πρόσωπο ο Αμπελωνιακός

Από ότι φαίνεται, ο Αμπελωνιακός άφησε πίσω του την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Μακρυχώρι και έτσι αυτήν την αγωνιστική, κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, με σκορ 0-4 και να επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις.

Ο Φιλοκτήτης είχε κάποιες καλές στιγμές, με τους Γκόλαντα, Ντούμο και Πασιά Παναγιώτη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, ο Αμπελωνιακός, άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Τσετιροκλή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο «συνήθης ύποπτος» Παλάσκας έκανε το 0-2. Στο 40’ ο Γρηγορίου πέτυχε το 0-3, σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, ο Αμπελωνιακός, πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Μπίκο να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στο 60ο λεπτό του αγώνα.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Καρυώτης, Λιάκος, Πενίκης, Κατσιάνος, Πλατσάς, Παπαηλίας, Γεωργούλας(70’ Καρβούνης), Γκιουρσάνης, Ντούμος(60’ Γκουντάρας Η.), Γκόλαντας(75’ Πασιάς Δ.), Πασιάς Π.

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Ρόκα, Πρικάκης, Γκόλτσος(75’ Γκατζούλης), Κοτούλας, Γρηγορίου, Τσετιροκλής(65’ Βούκιας), Μπίκος, Κούρος, Κακαβίτσης(70’ Κορλός), Παλάσκας.

Γιώργος Μητσιούλης