Βαθμολογία

Το πήρε στις καθυστερήσεις η Χάλκη

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Ηρακλής Χάλκης, μέσα στο γήπεδο της Νίκαιας σε ένα παιχνίδι που μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν ισόπαλο και χωρίς τέρματα. Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Ανδρέου, κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πετύχει το γκολ και να φύγει με το τρίποντο της νίκης.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες φάσεις και απείλησαν κυρίως με τους Τριανταφυλλόπουλο και Λέανδρο Γκατζούλη. Από την άλλη, ο Ηρακλής Χάλκης, απείλησε με τους Κουσιώρα, Παπαδημητρίου και Γουργιώτη, με τους ανθρώπους της ομάδας να ζητάν και πέναλτι μάλιστα σε ανατροπή του Κουσιώρα στο 75ο λεπτό, αλλά ο διαιτητής έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Παπαδημητρίου έκανε μια κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γούπος από κοντά διαμόρφωσε το 0-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Χούσα, Δεμέστιχας, Χονδρονάσιος, Ψαρούλης, Πανδρεμένος(46’ Στατήρης), Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος, Γκατζούλης Λ.(75’ Βέρρα), Γκατζούλης Δ., Γκουζιώτης(80’ Σακελλαρίου).

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Τσίρκας(60’ Γούπος), Πρίφτης, Αλμυρούλης, Βογιατζής Χρ., Ζησάκης, Κουσιώρας Κ., Τσιλιάκος Ι.(70’ Θυμάκης), Παπαδημητρίου, Γουργιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης