Βαθμολογία

Εντυπωσιακή επιστροφή για το Βλαχογιάννι!

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Βλαχογιαννίου, που συνέτριψε τον Μαχητή στην Τερψιθέα με το βαρύ 5-1. Σε μεγάλη μέρα ο Τζιόλας που πέτυχε δύο γκολ και σέρβιρε ένα ακόμη, όπως και ο Φαρμάκας που σκόραρε και αυτός δύο φορές.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με κεφαλιά του Φαρμάκα έπειτα από κόρνερ του Τζιόλα, ενώ στο 32' ο Τζιόλας χρήστηκε για πρώτη φορά σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Μαχητής ξαναμπήκε προσωρινά στο παιχνίδι στο 38' με κεφαλιά του Καραμπούζη για το 1-2, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Και αυτό διότι στο 40' ο Φαρμάκας κέρδισε πέναλτι για το Βλαχογιάννι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 1-3.

Το δεύτερο μέρος έδειχνε να ξεκινά καλύτερα για τον Μαχητή που στο 55' κέρδισε πέναλτι με τον Καραμπούζη, ωστόσο ο Μολάς που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Βακουφτσή που έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Και αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ήρθε στο 65' ο Τζιόλας έπειτα από πάσα του Κοντοθανάση να πετύχει το δεύτερο του γκολ και να πετύχει το 1-4.

Το τελικό 1-5 για την Δόξα πέτυχε στο 70ο λεπτό ο Λιόλιος, που έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι σε προσπάθεια του Λιόλιου στο 68'.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Αχ., Ζωσιμίδης (46′ Παραφέστας), Ζητούνης (65′ Παπαδημητρίου), Αγγέλης, Μάγγος, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς, Τσιώμης, Σιαμαντούρας, Καραμπούζης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Δήμος (67′ Λιόλιος), Μήσιος Δ., Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Ξεφτέρης (72′ Γεωργούλης), Κοντοθανάσης, Φαρμάκας, Τζιόλας (67′ Αναγνώστου), Αθανασούλης.