Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός έκανε την έκπληξη

Σε ένα παιχνίδι, που σίγουρα αποτελεί την έκπληξη της αγωνιστικής, ο Δαμασιακός κέρδισε την Δήμητρα Γιάννουλης με σκορ 2-0 και πήρε έτσι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Καραβασίλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μαστοροδήμου. Στο 14’ η Γιάννουλη είχε ακόμα μια καλή στιγμή, όταν ο Καραβασίλης έβγαλε μια σέντρα και ο Μάτος έπιασε το σουτ, αλλά ο Μαστοροδήμος απέκρουσε.

Στην αμέσως επόμενη φάση, το Δαμάσι άνοιξε το σκορ, όταν ο Μουσιάρης έβγαλε μια κάθετη μπαλιά και βρήκε τον Λόλα, που βγήκε τετ-α-τετ και έκανε το 1-0. Στο 23’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Λόλα αυτήν την φορά να βρίσκει τον Μουσιάρη και τον τελευταίο να σημειώνει το 2-0.

Στο 28’ ο Μπουνές βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παναγιωτόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της Γιάννουλης κατάφερε να αποκρούσει. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53’ ο Λόλας έκανε ένα σουτ, αλλά ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε και πάλι, ενώ λίγο μετά ο Μάτος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Μαστοροδήμο, με τον τερματοφύλακα του Δαμασιακού να απομακρύνει σε κόρνερ.

Τελικά, το 2-0 παρέμεινε, με τον Δαμασιακό να πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην περσινή νταμπλούχο.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Τσιτουρτζής, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Σεΐζης(85’ Λέτσιος Στ.), Μουσιάρης Δ., Λόλας, Τσιάλτας, Οικονόμου(75’ Δούκας λ.τ.), Μπουνές(39’ Μπακαΐμης λ.τ.).

Δήμητρα Γιάννουλης(Νίκος Χατζημπύρος): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος(55’ Φατούρας), Φιλιππούλης, Αθανασίου(46’ Καλούσης), Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης, Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας(46’ Σπανός), Μάτος.

Γιώργος Μητσιούλης