Βαθμολογία

Βρο(Χ)ή τα γκολ στο Ελευθέριο

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τέλειωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελευθεριακό και Μελία, για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό, με τέσσερα γκολ συνολικά, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και πολλές ευκαιρίες.

Μόλις στο 15’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Θάνο. Ωστόσο, η Μελία απάντησε στο 17’ όταν ο Μητσιάκος από αριστερά έκανε το 1-1. Στο 35’ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Καλόγηρο να κάνει το 2-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Μητσιάκο και Γαρυφαλλόπουλο, για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης στο 60ο λεπτό, όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στον Μητσιάκο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Από εκεί και πέρα, η Μελίαείχε και δύο δοκάρια, με τον Χατζόπουλο και τον Αβδουλά, στο 80’ και στο 90’ αντίστοιχα.

Ελευθεριακός(Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Καλογιάννης, Δεληγιάννης Δ., Δεληγιάννης Β., Γκίνης, Δάλλας, Κατσής, Τσίλης(65’ Καραφίλι), Καλόγηρος, Τζιούρας Θ.(60’ Φροξυλιάς), Θάνος, Ακριβοσούλης.

Μελία(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Δαλαμπύρας, Αγγελακόπουλος, Παπαγεωργίου, Αβδουλάς, Κόγιος, Ράντζας, Γαρυφαλλόπουλος, Χασιώτης(15’ Μαντουβάς λ.τ.), Μητσιάκος, Χατζόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης