Βαθμολογία

Ο Μουστάκας «καθάρισε» για την Ακαδημία

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την πρώτη καλή φάση, όταν στο 25ο λεπτό ο Νασιούλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, το οποίο όμως απέκρουσε ο Γιαννούλας. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Αναγνώστη και Πέτσα να πετύχουν γκολ.

Τελικά, έφτασαν στο τέρμα, στο 60ο λεπτό, όταν ο Μουστάκας έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 80’ και στο 83’ με τους Νιαβή και Μαμάτσα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Γιαννούλας, Μάρκου, Σαμιώτης, Δημακόπουλος, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Καψιώχας, Αναγνώστης, Πέτσας(60’ Μπασαγιάννης), Μιχαηλίδης(70’ Τύμπας), Μουστάκας(88’ Φιτσόπουλος).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Τσιγκούρας, Δημουλάς, Κυριάκου, Λαζαρίδης, Ρουμάνης Αν., Ρουμάνης Αντ., Μαμάτσας, Μητσόπουλος, Τομαράς, Νασιούλας, Νιαβής.

Γιώργος Μητσιούλης