Βαθμολογία

Νίκη και δεύτερη θέση για τον Ηρακλή Λάρισας

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας, που επικράτησε εκτός έδρας του Φαλανιακού και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρακλή Χάλκης, μετά και το στραβοπάτημα της Αστραπής Ν. Πολιτείας.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Κώστα Κολομητρούση, που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Αλεξανδρή, έπειτα από σέντρα του Ιγγλέζου μόλις στο 5'.

Ο Ηρακλής δεν πτοήθηκε όμως, έκανε υπομονή και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο με κεφαλιά του Μπέη για το 1-1.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου ο Ξαφάρας με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Γιαννακόπουλου έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2.

Το τελικό 1-3 με το οποίο ο Ηρακλής σφράγισε την νίκη του, διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Φιλίππου με σουτ μέσα από την περιοχή.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Φραγκογούλας (60′ Χριστιανίδης), Φατούρας, Πανταζής Γ., Βαρσάμης, Λιλολλάρι, Μπλέντι, Παζώλης, Σακελλαρίου (46′ Αλατάς), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος (72′ λ.τ. Καρυώτης).

Ηρακλής Ηρακλής (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Κόλλιας (75′ Δαλαμπύρας), Γιαννακόπουλος, Πότσης, Ξαφάρας, Τσέλιγκας, Σάββας, Ζαφειρίου, Μπέης, Νάστας (60′ Φιλίππου), Κουρούμαλος (70′ Μούτσιος).