Βαθμολογία

Πήρε τον βαθμό, μπορούσε τη νίκη ο Δωτιέας

Με τον βαθμό στις αποσκευές του επιστρέφει από τα Γρεβενά ο Δωτιέας Αγιάς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πυρσό Γρεβενών (1-1).

Ο Πυρσός στάθηκε τυχερός στο ξεκίνημα του αγώνα, απέναντι στη Λαρισινή ομάδα που είχε δύο δοκάρια και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 32' με σουτ βολίδα του Γούτου. Η ισοφάριση ήρθε στο 63με γκολ του Αργεντίνου Ιγκλέσιας.

Το φιλμ του αγώνα

9' Σουτ του Δημουλιού σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.

32' Ο Γούτος με μακρινό δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσμίδη 1-0.

49' Σουτ του Τζερεμέ, με δυσκολία ο Σταυράκης σε κόρνερ.

54' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη, ο Κοσμίδης με υπερένταση απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε κόρνερ.

61' Δυνατό σουτ του Τζερεμέ, ο Σταυράκης απέκρουσε εκπληκτικά πάνω από τα δοκάρια του.

63' Σέντρα του Δούμα από τα αριστερά, ο Ιγκλέσιας εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του αμυντικού των Λαρισαίων και πλάσαρε τον Σταυράκη για το τελικό 1-1.

88' Ο Βραζιλιάνος Gonzales με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΠΥΡΣΟΣ (Μ. Μαυρίδης): Κοσμίδης, Λάλλος Π., Τραυλός (83' Μπόλλος), Δημητριάδης, Λάλλος Θ., Κιοσέογλου, Τζερεμές, Χαραλαμπίδης, Ιγκλέσιας, Δούμας, Στεργιανός (70' Τσιάτσιος).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σ. Αντωνίου): Σταυράκης, Δημολιός (82' Λάιος), Γούτος, Κόκκας, Τσιρογιάννης (62'Gonzales), Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κούβελας (70' Σωτηρόπουλος), Τετρουζέλης, Κατσίκης.

Διαιτησία: Ρούσσος-Μπεκερτζής, Γκαρτζονίκας, Τσόγκας (Πρέβεζας).

 

Τα στοιχεία και το φωτογραφικό στιγμιότυπο από το vatolakkiotis.blogspot.gr