Βαθμολογία

Ένας Βούλγαρης ήταν αρκετός για τον Αχιλλέα

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που επικράτησε του Ατρομήτου Αγίων Αναργύρων πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ κινητικοί και πήραν το τρίποντο χάρη σε τέρμα του Βούλγαρη, ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και περισσότερα τέρματα.

Στο πρώτο μέρος ο Αχιλλέας είχε αρκετές καλές στιγμές με κύριους εκφραστές τους Αποστόλη Τσιανάκα, Μπένο, Βούλγαρη και Θανάση Κουτσουκέρα.

Την επιθετική λύση στην ομάδα των Φαρσάλων έδωσε ο Βούλγαρης, ο οποίος νίκησε τον Παυλόπουλο με δυνατό σουτ, έπειτα από ωραία κάθετη μεταβίβαση του Σβερκούλη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε καλύτερος και στο 50' έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως Κουσιάς και Παπακώστας σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον γκολκίπερ Κουτσουκέρα.

Μέχρι το τέλος ο Αχιλλέας είχε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες με τους Βούλγαρη και Μπένο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα. Παράλληλα, οι Άγιοι Ανάργυροι δεν μπόρεσαν αν φανούν απειλητικοί και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την νίκη.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παναγίωτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας Ν., Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Α., Πατσιούρας, Κουτσουκέρας Θ., Κομισόπουλος, Τσούλης (80’ Μακρής), Σβερκούλης (65’ Ζαγγανάς), Αντωνιάδης (85′ Κατσανάκης), Μπένος, Βούλγαρης.

Ατρόμητοι Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Παπακώστας, Κουσιάς, Πλιάγκας, Μούμος, Τασιός (46’ Αμαρλαριώτης), Σαλγκάμης (85’ Αντωνόπουλος), Βιλανάκης, Ηλιάζι (87’ Βίλλης).