Βαθμολογία

Ένα γκολ σε κάθε ημί(Χ)ρονο

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη Κουλουρίου και Τοξότη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι φιλοξενούμενοι αν και κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο δεύτερο και να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας με την ομάδα του Κουλουρίου.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσανάς, με πλασέ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1 υπέρ της ομάδας της Λάρισας. Από εκεί και πέρα, ο Τοξότης είχε κάποιες καλές στιγμές, με πιο σημαντικές τα τέσσερα τετ-α-τετ που είχε ο Τσανάς, ενώ απώλεσε επίσης ευκαιρίες με τους Παλαμίδα, Πεζή και Τσούτσο.

Από την άλλη, το Κουλούρι, είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Κοτάκο. Τελικά, το γκολ το πέτυχε ένας παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 55ο λεπτό, ο Μπούκλος, ισοφάρισε σε 1-1.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Τοξότης τέλειωσε το παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Τσέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Βέβαια, οι γηπεδούχοι λένε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είχε κάρτα πριν, ενώ θεωρούν ότι ο διαιτητής μπερδεύτηκε με αυτήν του την απόφαση. Επιπλέον, αποβλήθηκε με την λήξη του παιχνιδιού και ο Τσακνάκης εκ μέρους των φιλοξενούμενων.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβαντζάρας, Μιχόπουλος, Νεράντζης, Αγραφιώτης(23’ Χριστοδούλου λ.τ.), Χάμος, Κουτσιαντάς(90’ Κυρατζούλης), Σέλλας(46’ Μπούκλος), Παπαγεωργίου, Κοτάκος, Σιδηρόπουλος, Παλαμάς.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Κορομηλάς, Μπαλής(65’ Ρίζος), Σαπουνάς(77’ Ζιάκος), Τσούτσος(72’ Νταναβάρας), Τσέλας, Πεζής, Παλαμίδας, Τσανάς.

Γιώργος Μητσιούλης