Βαθμολογία

Όρθιος ο Οικονόμος στην Φιλιππιάδα!

Με φοβερό γκολ του Λάζαρου Κουμπούρα στο 88’ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε τον βαθμό στην Φιλιππιάδα από τον τοπικό Εθνικό (1-1). Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Γήτα, και η «λύτρωση» για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα ήρθε στο 88' με τον αμυντικό Κουμπούρα να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του.  

Στο 3΄ και στο 9΄ σουτ των Κουλτσιάκη και Παπαϊωάννου δεν ανησύχησαν τον Σιαράβα. Στο 16΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό να προηγηθεί στο σκορ, αλλά η κοντινή κεφαλιά του Δάρδα περνά εκατοστά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30΄ απευθείας φάουλ του Χάμου μπλόκαρε ο Σιαράβας και στο 39΄ σουτ του Μπαλή δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Στο 42΄ ο Γήτας με απευθείας φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βασιλειάδη. Στο 63΄ ευθείας φάουλ του Κουλτσιάκη σε κόρνερ ο Σιαράβας.

Δύο φάσεις ακόμη είχε ο Εθνικός με τον Κατσαδούρο (83΄, 86΄). Η «λύτρωση» για την Λαρισινή ομάδα ήρθε με το φοβερό βολέ του αρχηγού του Οικονόμου Κουμπούρα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 88'.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Βέργος, Λέντζος, Κολιάκης (67΄Πάνου), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας (77΄Λάππας), Κολιός Γ. (80΄Κατσαδούρος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Βασιλειάδης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Νάνος (75΄Σενκάϊ), Μπαλής, Κουλτσιάκης, Χάμος, Παπαϊωάννου (56΄Μπλατσέρη).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών), βοηθοί: Μωυσιάδης-Στεφούλης (Γρεβενών).