Βαθμολογία

«Άγιος» ο Σαλοκανάς!!!

Με δύο προσωπικά γκολ του Σαλοκανά, η Ασπίς Αγίου Θωμά πέρασε από την έδρα της Ανθούπολης με σκορ 0-2 για την Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι είχε πολλά απρόοπτα με το καλημέρα!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα στο ζέσταμα ο βασικός τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας χτύπησε σοβαρά στο δάχτυλο του χεριού του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και τη θέση του πήρε ο νεαρός Παπάζογλου. Επίσης ο τερματοφύλακας της Ανθούπολης Χάμος, δέχθηκε στο 25’ χτύπημα στα πλευρά και αναγκάστηκα αποχώρησε για το νοσοκομείο και τη θέση του πήρε ο Κωτέλης!

Να αναφέρουμε πως ο δεύτερος είναι καλά μετά τις εξετάσεις που του έγιναν, ενώ ο πρώτος θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να επανέλθει, ενώ όπως μας τόνισαν από την ομάδα είχε καλεστεί στην Εθνική Κωφών (άτυχος…).

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από βροχή ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και πολλά νεύρα. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές διακοπές με στόχο να ηρεμίσουν τα πνεύματα και να μπορέσει να συνεχιστεί το ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με περίσσιο πάθος και πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα στο φινάλε δίκαια έφτασαν στη νίκη. Η Ανθούπολη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αν εξαιρέσουμε κάποιο διάστημα στην επανάληψη, δεν παρουσιάστηκε καλή.

Το φιλμ του αγώνα

12’ Σέντρα ο Καλούσης από πολύ κοντά ο Σαλοκανάς έκανε το σουτ, εξ’ επαφής η μπάλα πάνω από την εστία.

14’ Νέο σουτ του Σαλοκανά έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

36’ Σουτ του Σαλοκανά από πλεονεκτική θέση και 0-1.

38’ Σουτ του Σαλοκανά δύσκολα ο Κωτέλης.

46’ Ο Καραγεωργίου έκανε το σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωτέλης.

81’ Παράλληλη σέντρα του Νεράντζη στον Σαλοκανά και αυτός από κοντά το 0-2.

Ανθούπολη (Αλέξης Κακανούλιας): Χάμος (25’ λ.τ. Κωτέλης), Τσιάτας Κ. (57’ Χατζηρούφας), Παπαδημητρίου, Χατζής (69’ Μπλούφας), Σαπουνάς, Παυλίδης, Μίχος, Νίκου, Σκορδίλης, Παπαγιαννούλης, Τσιάτας Θ.

Ασπίς Αγίου Θωμά (Βασίλης Κυριάκος): Παπάζογλου, Τσιάρας (57’ Ευαγγέλου), Πανέτσος, Πρασσάς, Μπαρτζιάλης, Αντωνόπουλος, Νεράντζης, Καραγεωργίου (88’ Πιστάλης), Καραγιάννης, Καλούσης, Σαλοκανάς (83’ Καραούλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Νάκας Χ., Λάκης Μ.

*Αργότερα ένα ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…