Βαθμολογία

(Χ)αμένο το ποδόσφαιρο στην Νέα Πολιτεία!

Γεγονότα που πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, εκεί όπου η τοπική Αστραπή και ο Κεραυνός Παραποτάμου μπορεί να αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, μας αποζημίωσαν όμως με αρκετό ξύλο και 10λεπτη διακοπή προς το τέλος του αγώνα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες έδειχναν ικανές να σκοράρουν παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο Παραπόταμος είχε την πρώτη πολύ μεγάλη φάση στο 15', όταν ο Κολοβός με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παππά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Μπρέλλα.

Πέντε λεπτά αργότερα η Αστραπή έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Αποστόλου από καλή θέση μέσα στην περιοχή πέρασε μόλις άουτ.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 30', με τον Αποστόλου να σουτάρει και πάλι, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Τζουζέπε.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν κατά πολύ τον ρυθμό και να μην μπορούν να δημιουργήσουν τις ίδιες ευκαιρίες.

Στο 74' ο Σουτλτούκης προσπάθησε να απειλήσει για τους πορτοκαλί με δυνατό σουτ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Κι ενώ όλα έδειχναν να κυλούν κανονικά με δέκα λεπτά να απομένουν, τότε συνέβησαν όλα... Σε μια μπαλιά που έγινε προς τον Αποστόλου για την Αστραπή, ο γκολκίπερ του Κεραυνού τον πρόλαβε στην έξοδο και ο επιθετικός της Νέας Πολιτείας άθελα του και από την φόρα που είχε, έπεσε πάνω στον Τζουζέπε χτυπώντας τον στο κεφάλι. Ο Ιταλός κίπερ εκνευρίστηκε  και σηκώθηκε προκειμένου να ζητήσει τον λόγο από τον Αποστόλου και στην συνέχεια ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Σκάρλος που καθόταν λίγα μέτρα πίσω από την εστία πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον Τζουζέπε, την στιγμή που ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Δαλακώνης πήρε μέρος στο επεισόδιο. Ο γκολκίπερ του Παραποτάμου αντίκρισε τον απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Γκάγκα, ο πρόεδρος του Κεραυνού, Μίμης Αβραμούλης διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση αυτή και τότε παίκτες, προπονητές και διοικητικοί έγιναν ένα "κουβάρι", με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μέσα στον πανικό και ενώ ο προπονητής του Κεραυνού, Ζήσης Ζιάγκας προσπαθούσε να ηρεμήσει τους παίκτες, δέχθηκε σπρώξιμο από τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Αστραπής, Κιόρογλου. Ο κ. Γκάγκας και οι βοηθοί του αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα την ίδια ώρα που ο Τζουζέπε μεταφερόταν στο νοσοκομείο με έντονες ζαλάδες και πονοκέφαλο από το χτύπημα που δέχθηκε. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, ότι ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων ισχυριζόταν πως δεν θυμάται το συμβάν του τραυματισμού, ούτε την αντίδραση του, αλλά ούτε και το γεγονός ότι δέχθηκε κόκκινη κάρτα, ενώ την ώρα που έφευγε για το νοσοκομείο ζητούσε από του διοικητικούς του Κεραυνού να ειδοποιηθεί η σύζυγος του.

Μετά από δέκα λεπτά οι διαιτητές επέστρεψαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με την ομάδα του Παραποτάμου να έχει κάτω από τα δοκάρια τον Άρη Καπετάνιο, καθώς δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Στο 86' η Αστραπή πέτυχε γκολ με διπλή προσπάθεια του Σουλτούκη, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον γκολκίπερ, Άρη Καπετάνιο.

Δύο λεπτά ο Κεραυνός έχασε τεράστια ευκαιρία για να κλέψει την νίκη, όταν ο Μπρέλλας βρέθηκε εκτός θέσης και ο Κουκουτσέλος προσπάθησε να τον νικήσει με ένα σουτ από τον χώρο του κέντρου, που ήταν όμως πολύ άστοχο.

Μέχρι το τέλος δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και ο κ. Γκάγκας έδωσε τέλος σε ένα παιχνίδι, που αποτέλεσε μια ακόμη "μαύρη" σελίδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Καψιώχας (27′ λ.τ. Παπαμάνος), Φλώρος, Χασιώτης, Ζαφειρούλης, Κυριάκος, Μπατζέλας (88′ Κολιοφούτης), Καλτσάς, Αρσένης, Αποστόλου, Σουλτούκης.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Καρανίκας, Καραούλης, Κολοβός, Ζυγοροδήμος, Γκουγκουλιάς, Παππάς Δαλακώνης, Τάκε (77′ Μπέτσιος), Κουκουτσέλος (90' Σερίφης), Καπετάνιος.

Διαιτητές: Γκάγκας, Νατσιούλας, Δεληγιάννη Αλ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Αχιλλέας Ζαχαρούλης