Βαθμολογία

Η Ομόνοια έλαμψε μέσα στον Αστέρα!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο Μελισσοχώρι, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ομόνοια. Τελικό σκορ 0-1 αφού στο 89’ ο Δημητρέλης έδωσε την λύτρωση και τη νίκη στην ομάδα του. Το παιχνίδι ήταν καλό αγωνιστικά σε όλη την διάρκεια, η ομάδα της Ομόνοιας παρουσιάστηκε μεστή σε όλους τους χώρους, είχε την κατοχή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεν άφησε καθόλου χώρους στο Μελισσοχώρι όπου δεν μπόρεσε να βγει παρά μόνο σε κάποιες αντεπιθέσεις.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στην επανάληψη είχαμε για την γηπεδούχο ομάδα στο 55’ απευθείας κόκκινη στην Σάββα για σκληρό μαρκάρισμα επάνω στον Κυριακίδη. Η γηπεδούχος ομάδας έχασε στο 65’ και τον καλό Λιάγκα λόγω τραυματισμού, ουσιαστικά αποδεκατίστηκε. Από εκεί και πέρα το Μελισσοχώρι ανέβασε για λίγο στροφές αν και με λιγότερο παίκτη, όμως για την Ομόνοια υπήρχαν δύο συνήθεις ύποπτοι και ένα αχτύπητο δίδυμο Γιαννακού – Δημητρέλη που έκανε την διαφορά.

Έτσι η ομάδα της Ομόνοιας δικαιούταν το γκολ, μιας και ήταν καλύτερη και στο 89’ μετά από προσωπική ενέργεια του Γιαννακού, έδωσε μπαλιά – τρύπα στην πλάτη της άμυνας, πήρε ο Δημητρέλης και με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους γηπεδούχους υπήρχαν αρκετές απουσίες, μιας και ήταν τραυματίες ο Γουρνάρης, ο Μητός και Τσίντζος καθώς και ο Ζαφειρούλης που ήταν τιμωρημένος.

Επίσης στοίχησε στο Μελισσοχώρι και τραυματισμός του πολύ καλού Καραπέτσα στο 70’, ξεχωρίσαμε τον Τζιμουλάρι για την γηπεδούχο ομάδα και τον Ευαγγέλου που πάλευε ουσιαστικά μόνος του στην επίθεση. Η Ομόνοια εκ μέρους του κυρίου Γιώργου Πλίτση, θέλει να ευχαριστήσει τον Αστέρα Μελισσοχωρίου για την φιλοξενία.

Το φιλμ του αγώνα

18’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο πολύ καλός Κόκοβας για την Ομόνοια, πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Γάτσιος.

35’ Μετά από σέντρα του Λιάγκα, η μπάλα ακούμπησε στον Ευαγγέλου, αυτός την έδωσε στον Παναγιωτόπουλο, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

45’ Μετά από σέντρα του Τζιμουλάρι, πήρε ο Καραπέτσας, έκανε το σουτ από πολύ κοντά, απέκρουσε ο Καρακούλιας.

55’ Ξέφυγε ο Ευαγγέλλου για το Μελισσοχώρι, έκανε λάθος έξοδο ο Καρακούλιας, τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Θανάσης.

64’ Κάθετη πάσα του Κόκοβα στον Δημητρέλη, αλλά η μπάλα έσκασε μπροστά του και δεν μπόρεσε να σουτάρει.

89’ Από προσωπική ενέργεια του Γιαννακού, μπαλιά – τρύπα στην πλάτη της άμυνας, πήρε ο Δημητρέλης και με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1.

Μελισσοχώρι (Ηλίας Αράπης): Γάτσιος, Παπαϊωάννου, Βαλέζος Β., Καραπέτσας (70’ λ.τ. Αγγελούλης), Παναγιωτόπουλος, Σάββα, Λιάγκας (65’ λ.τ. Παπαδούλης), Μπουντίνας, Ευαγγέλου, Κουρούπης (46’ Κουτσογιάννης).

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Κόκοβας (65’ Γαρνέλης – 91’ Βαλιάκος), Αγγλόπουλος, Θανάσης, Μπίλλης, Μαστρογιώργος, Γιαννακός, Κυριακίδης (60’ Πιτσίλκας), Δημητρέλης, Μπέτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος Ν., Αναστασίου Γ., Ντίνου Φ.

*Αργότερα ένα ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…