Βαθμολογία

Κουκούτσης και Πίρε έδωσαν ευρεία νίκη στην Γλαύκη!

Τίποτα δεν προμήνυε την σημερινή μεγάλη νίκη της Δάφνης Γλαύκης επί του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με σκορ 4-0, μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί μέσα στο γήπεδο. Από νωρίς στο 17’ άνοιξε το σκορ η ομάδα της Γλαύκης, στη συνέχεια στο 35’ είχαν μια καλή ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Αβέρωφ πολύ δυνατή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είχε υπεροχή, έκανε φάσεις, πράγμα το οποίο διατήρησε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Ταρταμπούκα, όπου έβρισκε απέναντί του έναν πολύ καλό τερματοφύλακα (Κουκούτση).

Και επειδή ο νόμος της μπάλας είναι αμείλικτος και τιμωρεί πάντα τις χαμένες ευκαιρίες του Αβέρωφ με μετουσίωσε σε γκολ ο MVP του αγώνα Μάρκος Πίρε όπου μέσα σε 5 λεπτά (από το 77’ μέχρι το 83’) έκανε το χατ τρικ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν αλάνθαστη η διαιτησία του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

17’ Σέντρα Σερακιώτης, σουτ ο Μπατζογιάννης, απέκρουσε ασταθώς ο Παζιάνας, στην επαναφορά πήρε ξανά ο ίδιος παίκτης τη μπάλα και έκανε το 1-0.

35’ Ξέφυγε ο Μπατζογιάννης και με προσωπική ενέργεια έφτασε πολύ κοντά στο τέρμα, έκανε το σουτ, μεγάλη απόκρουση από τον Παζιάνη.

40’ Πολύ ωραία ξέφυγε ο Ντούγκος για το Αβέρωφ, έκανε το σουτ, με υπερένταση έδιωξε ο Κουκούτσης.

55’ Μεγάλη ευκαιρία για το Αβέρωφ, με το σουτ του Ταρταμπούκα να χτυπάει η μπάλα πάνω στον Τσιρβούλη, στη συνέχεια κόντραρε ο Κολοβός με έναν αμυντικό, ξανά έγινε κάτοχος της μπάλας ο Ταρταμπούκας και το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Κουκούτσης με υπερένταση.

73’ Η μεγαλύτερη απόκρουση του Κουκούτση! Μετά από κάθετη πάσα του Ταρταμπούκα στον Καραγκιόζη, με τον τελευταίο να σουτάρει εντυπωσιακά.

75’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταρταμπούκα, απέκρουσε ασταθώς ο Κουκούτσης, στην επαναφορά πήρε ο Τσινούδης και ξανά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

77’ Από βολέ του Κουκούτση, βγήκε στην αντεπίθεση ο Πίρε και έκανε το 2-0.

78’ Ξέφυγε ο Πίρε από μπαλιά του Μίχο, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

80’ Καταπληκτική ενέργεια του Μπατζογιάννη, έδωσε την μπάλα στον Πίρε, αυτός έκανε το σουτ και διαμόρφωσε το 3-0.

83’ Ο Πίρε πέρασε την αμυντική γραμμή, με ένα όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Αβέρωφ (4-0).

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατζογιάννης Α., Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτη, Μίχος (84’ Τσιώλης Β.), Σερακιώτης, Πίρε (85’ Τζιότζιος), Βράκας Ν., Βεργής.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Παζιάνας, Λιζγάρας (60’ Μηνάς – 80’ λ.τ. Γκουτσιούδης), Καφφές, Ελευθέρογλου, Κλεισιάρης, Κολοβός, Ντούγκος, Βαϊτσης, Τσινούδης, Τσιρβούλης (69’ Καραγκιόζης), Ταρταμπούκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης Χ., Γεωργίου Α., Μακρής Κ.

Σχόλιο athleticlarissa.gr για την συμπεριφορά των ιθυνόντων της γηπεδούχου ομάδα προς εμάς

Θεωρούμε ότι μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο, το athleticlarissa.gr που νίκησε όλα τα εμπόδια στην διαδρομή του και κατάφερε χάρη στην αγάπη του κόσμου να είναι στην 1η θέση, κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά που πρέπει. Όταν λοιπόν βλέπουμε οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο το αποτυπώνουμε χωρίς διακρίσεις. Φυσικά αυτό ενοχλεί τους χαμένους με αποτέλεσμα να βγάζουν την εμπάθειά τους προς το site μας. Λυπούμαστε πάρα πολύ που δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους, γι’ αυτό λοιπόν, σε όσους δεν μας σέβονται, τους λέμε να μην μας διαβάζουν.

*Αργότερα ένα ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…