Βαθμολογία

Τα πάντα όλα ο Καλούσης για τους Γόννους!

Με χατ-τρικ του Καλούση ο Όλυμπος Γόννων ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το εμπόδιο των Καλλαρυτών με σκορ 3-0 στο δημοτικό στάδιο των Γόννων. Σε μεγάλη μέρα για τον Όλυμπο βρέθηκε και ο Ριζούλης, ο οποίος "σέρβιρε" τα δύο από τα τρία γκολ.

Στο 43' ο Καλούσης από ασίστ του Ριζούλη έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αχιλλέα Μάντζιαρη, ενώ στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημόχρονο.

Στο 78' λοιπόν, ο Καλούσης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντόι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0.

Στο 85' Καλούσης και Ριζιούλης συνεργάστηκαν και πάλι, έτσι ώστε ο πρώτος να πετύχει χατ-τρικ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Μετά και από αυτή τη νίκη ο Όλυμπος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον τρίτο όμιλο με 19 βαθμούς.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Νούργκας, Γραβάνης, Τσιαπλές, Μαργκεγκάι, Τσούγιας (16 λ.τ. Καναβούρας), Ντόι, Τσιρονίκος (80′ Μάντζιαρης Σ.), Καλούσης, Ριζούλης, Μπαρούτας (60′ Καραδούκας).

Α.Ο. Καλλαρυτών (Κώστας Ρεντούμης): Σουμπεκιώτης, Μικερτζής (20′ λ.τ. Χλόπτσιος), Γκόγκος, Μουστάκας, Μπρατάν, Κουλούρης, Κωνσταντάς, Βασιλόπουλος, Δασκαλόπουλος (59′ Τσουκαλίδης), Σακογιάννης, Μπάτζιος (65′ Ντρέου).