Βαθμολογία

Ένας 15χρονος σταμάτησε τα Βρυσιά!

Χάρη σε τέρμα του 15χρονου Κούμερια, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Αναγέννησης, η ομάδα των Φαρσάλων επικράτησε με 1-0 των Βρυσιών και σταμάτησε έτσι το απόλυτο που έτρεχε ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία, Απόλλωνας. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, που έδειχνε εξ' αρχής, ότι όποιος σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε και το τρίποντο.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τους Τζερεμέ και Θεοχάρη Ι. στα πρώτα δέκα λεπτά. Στο 25' ο Ζητούνης απάντησε στις ευκαιρίες για τα Βρυσιά, όταν σούταρε από πλάγια και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 33'  η ομάδα των Φαρδάλων είχε δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Ζητούνη, ενώ στο 35' ο Απόλλωνας είχε νέο δοκάρι, όταν η σέντρα του Αγγελάκη βρήκε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Καλή ευκαιρία στο 62' για τους φιλοξενούμενους, όμως η κεφαλιά του Αρβανιτοζήση Δ. πέρασε λίγο άουτ.

Τελικά, η Αναγέννηση ήταν αυτή που χαμογέλασε στο 84', όταν από κόρνερ του Τζερεμέ, ο 15χρονος Κούμερια με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το γκολ που χάρισε την νίκη στην ομάδα του, κάνοντας ονειρικό ντεμπούτο.

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Μουτκανάς Ε. (46' Δημητρόπουλος), Μπουλάρι, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Ρούμπας, Κούρο, Θεοχάρης Κ. (62' Κούμερια), Τζερεμές, Τράντος, Θεοχάρης Ι. (74' Χριστοδούλου).

Απόλλων Βρυσιών: Μητσιόπουλος, Στεφανής Σ., Μπερσιάνης, Γιατζίδης, Αρβανιτοζήσης Ι., Αρβανιτοζήσης Δ., Μπακογιάννης (67' Βαΐτσης), Ζητούνης, Γαϊτανίδης (82' Λιάπης), Καραντάκης, Αγγελάκης (75' Μπουρίκος).