Βαθμολογία

Ισοπαλία στο ντέρμπι

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Σ.Σ. Ραψάνης και Ολυμπιακό Χειμαδίου, που είχε τα χαρακτηριστικά ντέρμπι, μιας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν μοιρασμένο, με το τελικό 1-1 να κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.

Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη πρώτη τους ευκαιρία, όταν το σουτ του Καραντώνη Γ., χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος, το Χειμάδι μπήκε μπροστά από νωρίς, όταν στο 48ο λεπτό ο Νούσιος Γ/Β με ατομική ενέργεια έγραψε το 0-1. Στην συνέχεια ακολούθησαν κάποια σουτ του Καραντώνη που πέρασαν άουτ, μέχρι και το 73ο λεπτό, όταν ο Ντιντής κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσαμάκας, που ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία στο 80’ όταν ο Κατσαμάκας έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κλέιβι, να αποκρούει με την άκρη των δαχτύλων του.

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας, Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Σινάν Ε., Ντιντής(72’ Γκαραγκούνης Ντ. λ.τ.), Σινάνι Κ., Σινάνι Β., Κουτσιάκης, Βάρσος(60’ Σινάν Τζ.), Κατσαμάκας.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Τσιαγκούλης Κ., Καραντώνης Λ., Πότσης, Γκοργκόλης, Κοντογιάννης, Καραντώνης Γ., Νούσιος Γ/Β, Τσιαγκούλης Β.(78’ Λίταινας Μ.), Σεβδαλής(85’ Λίταινας Στ.), Νούσιος Γ/Α(65’ Τόπης).

Γιώργος Μητσιούλης