Βαθμολογία

Η μάγισσα (Καρυπίδης) έκλεψε τη νίκη!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στον Βρυότοπο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ελασσόνα 2013, κέρδισε η φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 1-2.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, μπήκαν δυνατά και οι δύο ομάδες και μόλις στο 10’ ο Δεληχρήστος για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ, σε μια φάση αμφισβητούμενη, αφού ο επιθετικός ελέγχεται αν έφυγε από κανονική θέση. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε «φωτιά».

Η ομάδα της Ελασσόνας ανέβασε στροφές και έκανε πολλές φάσεις. Στο 18’ έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 40’ σέντρα του Μουλογιάννη, πήρε ο Καρυπίδης, έδωσε στον Θώμο και ο τελευταίος στον Τριανταφύλλου και έστειλε το σουτ άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 42’ με ωραία κεφαλιά του Μπούτλα μετά από σέντρα του Τριανταφύλλου. Μετά από δύο λεπτά, είχε την ευκαιρία η Ελασσόνα να διπλασιάσει τα τέρματά της, καθώς ύστερα από σέντρα του Τριανταφύλλου, έκανε το σουτ ο Καρυπίδης, απέκρουσε με υπερένταση ο Μάνος.

Στην επανάληψη προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν όμως για πολύ λίγο χωρίς να τα καταφέρουν γιατί ο περισσότερος χρόνος κατοχής ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 50’ σέντρα ο Γεωργούλας, σουτ ο πολύ καλός Καρυπίδης, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Μια καλή ευκαιρία είχε ο Βρυότοπος στο 60’ μετά από πάσα του Σπυρόπουλου στο 60’ πήρε την κεφαλιά ο Δεληχρήστος και ο Ρουμπιές απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 65’ από λάθος της άμυνας του Βρυοτόπου, έκανε έξοδο ο τερματοφύλακας (όχι καλή) και ο Καρυπίδης με ωραίο σουτ έκανε το 1-2. Στο 70’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γκαμέτσα και δύο ακόμη φάσεις στη συνέχεια για την Ελασσόνα. Στο 78’ σέντρα ο Καρυπίδης, πήρε ο Γεωργούλας και έστειλε την μπάλα σύριζα στο δοκάρι και στο 80’ σουτ έξω από την περιοχή ο Μήχης η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Βρυότοπος: Μάνος, Νταλακούρας (65’ Φιλιππίδης), Λέτσιος Α., Κανάκης, Λέτσιος Γ., Λιάκος (80’ Μέγας), Γκαμπέτσας, Μανδραβέλης, Χατζηλιόντας, Σπυρόπουλος, Δεληχρήστος.

Ελασσόνα 2013: Ρουμπιές, Παπακυριάκος, Μήχης, Γεωργούλης, Μπούτλας, Γεωργούλας (80’ Γιώτσης), Θώμος, Καλτέκης, Μουλογιάννης (90’ Πισπιρίκος), Τριανταφύλλου (87’ Νικολόπουλος), Καρυπίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μακρής Κ., Κόκκας Κ., Παραφέστας Δ.

Βάσω Γκατζούλη

*Αργότερα περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση