Βαθμολογία

Ένα και να «καίει»

Η Θύελλα Μεγάλο Ελευθεροχωρίου πήρε μια ακόμη νίκη στο «σπίτι» της, αυτή τη φορά επί του Ροδιακού για την Β’ ΕΠΣΛ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ξεφτέρης στο 10’ και αυτό έδωσε και το τρίποντο στην ομάδα του.

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Ροδιακό στο 8’ μετά από σουτ του Καλέση η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στο 10’ μετά από κάθετη μπαλιά του Παππά, έβγαλε τη σέντρα για τον Ξεφτέρη, αυτός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και άνοιξε το σκορ.

Στο 20’ και στο 60’ ο σκόρερ έκανε δύο ωραία σουτ, από φάουλ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 34’ και 54’ για την ομάδα της Ροδιάς, ο Καλέσης βρέθηκε τετ α τετ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Και το 70’ για την Θύελλα με τον Βαλιάκο Μ. μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι ήταν καλό με την γηπεδούχο ομάδα να έχει περισσότερες φάσεις και να καταφέρει να κερδίσει με το ένα και μοναδικό γκολ που σημείωσε.

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου: Γιαννάκος, Τάμπλης (90’ Κόσυβας), Γεωργάκης, Μητούλας, Λυμπίκης, Παππάς, Γραμμένος, Ξεφτέρης, Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Α. (60’ Παναγιώτου), Σαπουνάς (80’ Μήσιος).

Ροδιακός: Κούρτης, Βόγγολης (46’ Ρόκκα), Γεροστέργιος (55’ Τόρης), Γκαμπέτας, Σπάχος, Φετάου, Κάγιο, Χαραλαμπόπουλος (75’ Γαλάρας), Καλέσης, Τσιόγκας, Μπαλκουράς.

Διαιτητική τριπλέτα: Γουδουλάκης Α., Θωμάς Δ., Τέγος Α.

Βάσω Γκατζούλη