Βαθμολογία

Μόνο με εγγυήσεις ο Τσιώλης!

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας! Ένα ματς έκατσε στον πάγκο ο Θωμάς Γράφας και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι θέμα ημερών η απομάκρυνσή του από την ΑΕΛ. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την διάδοχη κατάσταση με τον Σάκη Τσιώλη να είναι στην κορυφή της λίστας.

Την Πέμπτη έγινε το πρώτο τηλεφώνημα ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον Πλεξίδα να επιδιώκει συνάντηση εντός της επόμενης εβδομάδας. Μάλιστα για την ώρα δεν έχει βρεθεί η μέρα που θα… βολέψει και τους δύο, αλλά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα συναινέσει στο να κλειστεί ένα ραντεβού.

Από την άλλη οι επιφυλάξεις του μόνο λίγες δεν είναι. Έχοντας συνεργαστεί πρόσφατα με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα δεν θα ήθελε σίγουρα να περάσει τα ίδια, αφού και ο πρώην εργοδότης του άλλαζε με μεγάλη ευκολία τους προπονητές, έτσι λοιπόν δεν θα ήθελε τώρα να περάσει ξανά τα ίδια. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αποδεχτεί μια πρόταση χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Θα θελήσει να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο που να διασφαλίζει τον 55χρονο. Το οικονομικό δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο, ενώ η ΑΕΛ είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για εκείνον, καθώς θα προτιμούσε να πάει εκεί από το να δουλέψει σε μια μικρομεσαία ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Το αν τελικά οι αντιστάσεις του Τσιώλη καμφθούν θα φανεί εντός της επόμενης εβδομάδας, όπου αναμένεται να έχουν εξελίξεις!