Βαθμολογία

ΟΑΕΔ: Έως τις 28/11 οι αιτήσεις

Προθεσμία έως και τις 28 Νοεμβρίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30 έως 66 ετών. Για την ολοκλήρωση του προγράμματος υπολείπονται 2.500 θέσεις που δεν καλύφθηκαν από τη προηγούμενη αρχική δημόσια πρόσκληση.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από την Τρίτη στις 10 το πρωί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr. Αναλυτικά, οι θέσεις που δεν έχουν καλυφθεί είναι:

Άξονας Προτεραιότητας 7 για τις οκτώ Περιφέρειες Αμιγούς Στόχου Σύγκλισης: Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Β. Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος: 1.420 θέσεις.

Άξονας Προτεραιότητας 8 για τις τρεις (3) Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου: Αττική, κεντρική και Δυτική Μακεδονία): 1.080 θέσεις.

Στην περίπτωση που οι κατανεμηθείσες θέσεις καλυφθούν πριν την 28-11-2014, τότε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα θα λήξει αυτόματα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος αιτήσεων.

Οι δικαιούχοι - επιχειρήσεις από τη λήψη της εγκριτικής απόφασης οφείλουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη των υποδειχθέντων ανέργων έως τις 31-12-2014.

Λεπτομέρειες και όροι υλοποίησης της συνέχισης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα, περιλαμβάνονται στη σχετική Συμπληρωματική Δημόσια Πρόσκληση, που θα αναρτηθεί στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.