Βαθμολογία

Το νέο Δ.Σ. της Λίγκας για την υπόθεση Ζωγράφου

Στην απόφαση να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα το έκτακτο Δ.Σ. σχετικά με την υπόθεση της εγκληματικής επίθεσης στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο κατέληξαν τα μέλη του συνεταιρισμού. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1/ Το Δ.Σ. της Super League καταδικάζει ομόφωνα την επίθεση κατά του αν. προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Χ. Ζωγράφου.

2/ Σύσσωμο το Δ.Σ. της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη για τον τραγικό θάνατό του.

3/ Εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα 11ης έως 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγων. περιόδου 2014-15, με επιφυλάξεις ως προς μεμονωμένους αγώνες της 15ης, 16ης και 17ης αγωνιστικής

Η συζήτηση για το 1ο Θέμα της Ημερήσιας Διάταξης διεκόπη λόγω του ότι ο πρόεδρος και οι λοιποί εκπρόσωποι της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ έπρεπε να παρευρεθούν στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ που ορίσθηκε για ώρα 17:00

Τα υπόλοιπα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης καθώς και η ολοκλήρωση του 1ου Θέματος θα συζητηθούν σε έκτακτο Δ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στο ίδιο Δ.Σ., στο οποίο ζητήθηκε η παρουσία όλων των προέδρων και μεγαλομετόχων των ΠΑΕ-Μελών της Super League, θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τα φαινόμενα βιαιοπραγιών που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την επίθεση κατά του κ. Ζωγράφου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Λίγκας.