Βαθμολογία

«Αναβολή για περίεργους και ανεξήγητους λόγους»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τα όσα καταγγελθήκαν για τις αίτιες της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ Χριστοφόρου Ζωγράφου και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

1. Το δικηγορικό γραφείο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια θα ζητήσει από τις αρμόδιους αρχές να λάβει γνώση όλου του φάκελου που σχετίζεται με την απόπειρα δολοφονίας του Χριστόφορου Ζωγράφου.

2. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα επισκεφτεί το πρωί προσωπικά τον Χριστόφορο Ζωγράφο για να πληροφορηθεί τι ακριβώς προηγήθηκε της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του.

3. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ζητήσει συνάντηση με τους κ.κ. Ανδριανό, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. πρόεδρο της ΚΕΔ και με τον πρόεδρο της Football league  Σπύρο Καλογιάννη και θα ζητήσει εξηγήσεις για τους αληθείς λόγους της αναβολής του αγώνα Παναχαϊκή-ΑΕΚ ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και ανεβλήθη για περιέργους και ανεξήγητους λογούς.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την αποκάλυψη της αληθείας και εφόσον τα όσα ανακοινωθήκαν σήμερα είναι αληθή, οι εξηγήσεις για αυτούς που τα μεθόδευσαν θα είναι άμεσες.

Ο πόλεμος και η βρώμια εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει επιτέλους να τελειώσουν και η ποδοσφαιρική ομάδα της 3ης πόλης της Ελλάδας θα πάρει τη θέση που της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη Δευτέρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου».