Βαθμολογία

Πρόστιμα για Άρη και Ηρόδοτο

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Ηρόδοτος-Τρίγλια Ραφήνας, 12/10/2014).

2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο Άρης Θεσσαλονίκης και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Άρης Θεσσαλονίκης-Εθνικός Αγιονερίου, 12/10/2014).

3. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 9-11-2014 μεταξύ των ομάδων Αιολικός και ΑΟ Κύμης υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο ΑΟ Κύμης δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ».