Βαθμολογία

Ανοιξε η διαθήκη του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Στα τρία του παιδιά άφησε την περιουσία του, ύψους 50 εκατομυρίων δολλαρίων, ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με την τρίτη του σύζυγο.

Τα πρώτα του δύο διαζύγια του είχαν κοστίσει 30 εκατομμύρια δολάρια και ο ηθοποιός ήθελε να προστατέψει τον εαυτό του, αν και η τρίτη του γυναίκα είχε ήδη δική της περιουσία. Τα τρία του παιδιά ήδη έχουν την οικονομική άνεση που θα ήθελε ο πατέρας τους καθώς έχει δημιουργήσει fund από όπου ξοδεύονται χρήματα για τις καθημερινές του ανάγκες, αλλά μόλις ενηλικιωθούν θα έχουν το κάθε ένα, το ένα τρίτο από τα 50 εκατομμύρια περιουσίας του.

Ο ηθοποιός όμως φρόντισε και την τρίτη του σύζυγο, η οποία διαμένει ακόμα στο σπίτι τους στην μικρή πόλη Τιμπουρόν στην Καλιφόρνια, ένα σπίτι που κοστολογείται στα 7 εκατομμύρια δολάρια

Ο Γουίλιαμς είχε επίσης και ένα τεράστιο σπίτι μαζί με κτήμα στην κοιλάδα Nappa, όπου και παράγονται τα καλύτερα Καλιφορνέζικα κρασιά, με το όνομα «Η Βίλλα του Χαμόγελου», η οποία κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια δολάρια. Η βίλλα βγήκε πρόσφατα προς πώληση.

Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ