Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 13 Νοεμβρίου 2014

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Ευτυχία Καραχάλιου και Κων. Κουτσογιάννη, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

• Στον εκπρόσωπο της ομάδας Λάρισα 2012, επέβαλλε αυτοδίκαια την ποινή της απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Αναγέννηση Καλοχωρίου, αποβλήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
• Σε παράγοντα της ομάδας Αχιλλέας Φαρσάλων, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι και την 23η Νοεμβρίου 2014), για τη συμπεριφορά που επέδειξε μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας (8/11/2014).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στην ομάδα Αχιλλέας Φαρσάλων (υπότροπη), επιβλήθηκε χρηματική ποινή 100 ευρώ, για τη συμπεριφορά παράγοντά της, στον αγώνα της 8/11/2014 με αντίπαλο την ομάδα Ηρακλής Λάρισας.
• Στην ομάδα Π.Α.Ο. Καλαμακίου, επιβλήθηκε χρηματική ποινή 150 ευρώ, για τη συμπεριφορά οπαδού της στον αγώνα της 9/11/2014 με αντίπαλο την ομάδα Σ.Σ. Ραψάνης.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

• Η ομάδα της Ακαδημία Πλίτση κρίθηκε υπεύθυνη για τη μη τέλεση του αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα Σταυραετός Σταυρού την 9/11/2014 (είχε δηλώσει έγκαιρα την αδυναμία της να συγκροτήσει ενδεκάδα λόγω τραυματισμών ποδοσφαιριστών της) και της αφαιρούνται 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος, ενώ άλλοι 2 βαθμοί θα της αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ο συγκεκριμένος αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της ομάδας του Σταυρού με σκορ 3-0 και +3 βαθμούς.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Κ., Αστραπή Ν. Πολιτείας, παρεμπόδιση εμφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΙΑΓΚΑΛΗΣ Ζ., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ Ν., Λάρισα 2012, παρεμπόδιση εμφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Σ., Λάρισα 2012, 2η κίτρινη και έργω εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΛΙΟΥΜΗΣ Θ., Δόξα Αργυροπουλίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ Θ., ΠΑΟ Καλαμακίου, παρεμπόδιση εμφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ Γ., Άγιος Θωμάς, παρεμπόδιση εμφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΖΙΟΜΠΟΥΡΑΣ Α., Κυψέλη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΔΟΝΟΣ Κ., Αμπελόκηποι, παρεμπόδιση εμφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΒΙΒΑ Κ., Αμπελόκηποι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΣΟΛΩΜΟΣ Θ., Θύελλα Ελάτειας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ Κ., Αστέρας Μελισσοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ Δ., Νίκη Μιχαήλ, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Θ., Κεραυνός Δρυμού, εξύβριση Θείων (αρχηγός), 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΤΖΙΚΑΣ Γ., Έλαφος, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΗΛΙΑΔΗΣ Ε., Αετόλοφος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΛΑΝΤΕΜΗΣ Α., ΑΕΛ (εφηβικό), παρεμπόδιση εμφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.