Βαθμολογία

Ανακοινώνει κέρδη η Τσέλσι!

Ένα ποσό-ρεκόρ στα ετήσια κέρδη της, που θα αγγίζει τα 20 εκ. λίρες, αναμένεται να ανακοινώσει η Τσέλσι, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο στον Ζοσέ Μουρίνιο για μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Γενάρη.

Για πρώτη φορά μετά την αγορά της από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η Τσέλσι δείχνει πως μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, δίχως την τεράστια ενίσχυση του Ρώσου μεγιστάνα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αναμένεται να ανακοινώσουν τα έσοδα και τα έξοδα της τρέχουσας χρονιάς, ενώ θα αναφέρουν έναν κύκλο εργασιών ύψους 325 εκ. λιρών, χάρη στα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία των «μπλε» από τις πωλήσεις των Μάτα και Νταβίντ Λουίζ, αλλά και από το μερίδιό τους από το 1 δις. λιρών επί του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Το συνολικό κέρδος του συλλόγου αναμένεται να ανέλθει στα 20 εκ. λίρες, με τα συγκεκριμένα οικονομικά αποτελέσματα να δείχνουν πως η Τσέλσι αναδεικνύεται εντός και εκτός γηπέδου ο κορυφαίος σύλλογος στη Βρετανία.

Όλα αυτά, μετά την επί σειρά ετών αμφισβήτηση και την πεποίθηση ότι οι μεγάλες δαπάνες του Αμπράμοβιτς δεν θα έχουν αντίκτυπο και θα γυρίσουν «μπούμερανγκ».