Βαθμολογία

Αυτοί οι πέντε φεύγουν από την ΑΕΛ

Ραγδαίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις σε ότι αφορά το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση της τονίζει ότι το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν αποδεσμέυσεις παικτών. Αυτή η ανακοίνωση λοιπόν, έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες σχετικά με το μέλλον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ φρόντισε να μας διευκολύνει στο να καταλάβουμε ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες, μέσω της επίσημης φωτογράφισης της ομάδας που έλαβε χώρα επί ημερών Θωμά Γράφα και από την οποία απουσιάζουν πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Καστέλς, Εσπίν, Μάινθ, Φορνέρ και Δεινόπαππα. Και αν τα ονόματα των τεσσάρων πρώτων ακούγονται από τον Αύγουστο ακόμα, το όνομα του Θανάση Δεινόπαππα είχε αρχίσει να ακούγεται μόλις τις τελευταίες μέρες, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των "βυσσινί" και του παίκτη δεν ήταν και οι καλύτερες λόγω του αγωνιστικού παραγκωνισμού του παίκτη.

Σε αυτούς τους πέντε των οποίων η αποχώρηση θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη, δεν αποκλείεται να προστεθεί και ο Γάλλος, Ζοφρί Ντερνίς, που ήρθε "μετά βαΐων και κλάδων", αλλά έχει απογοητευτεί με τις συνθήκες που έχει συναντήσει και ψάχνει τρόπο να φύγει.

Σίγουρα η ΑΕΛ είναι μια τεράστια ομάδα με υψηλούς στόχους και δεν μπορεί να υπολογίζει σε παίκτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτούς. Είναι όμως σωστή λύση να αλλάζει κάθε χρόνο ολοκληρωτικά το ρόστερ της;

Αχιλλέας Ζαχαρούλης