Βαθμολογία

Άκυρο στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

Μπορεί μετά την απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Ντέιβιντ Μόγιες να ήταν ο «εκλεκτός» για τη διαδοχή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι», προσπάθησαν να φέρουν τον Ζοσέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ», κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν, με τον Πορτογάλο να προτιμά την Τσέλσι!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν η πρώτη επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μετά-Φέργκιουσον εποχή, ωστόσο ο Πορτογάλος προτίμησε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Τσέλσι.

Αν και η πρώτη αντίληψη ήταν πως ο Ντέιβιντ Μόγιες ήταν εξ αρχής ο «εκλεκτός» για τη θέση τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», σύμφωνα με άρθρο του Ντάνκαν Καστλς, τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Άνθρωποι της Γιουνάιτεντ είχαν ραντεβού με τον «Special One», έχοντας την πρόθεση να κάνουν όλα τα θελήματα του Πορτογάλου, που κυρίως αφορούσαν την οικογένειά του, η οποία ήθελε να μείνει στο Λονδίνο, λόγω των σπουδών των παιδιών του.

Οι τότε πρωταθλητές Αγγλίας έριξαν στο τραπέζι μέχρι και την χρήση... ελικοπτέρου για τα δρομολόγια Λόνδίνο-Μάντσεστερ, ωστόσο ο Μουρίνιο επέλεξε την Τσέλσι, με την οποία ένιωθε πως είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» και ανεκπλήρωτες επιθυμίες.