Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Χρειάζεται τσαμπουκάς και καρδιά»

Την Τετάρτη το απόγευμα στην εκπομπή του OK Radio, «Στα Δίχτυα της Λάρισας», που την παρουσιάζουν οι Χρήστος Γκατζούλης και Θάνος Αναστασίου, ήταν καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής, που για χρόνια αποτέλεσε «σημαία» της ΑΕΛ ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

Αναφερόμενος στις διαφορές του τότε με το τώρα, τόνισε πως το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας τότε, πέρα από τον παλμό που έδινε ο κόσμος, ήταν το ότι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Βέβαια, μετά η ομάδα όπως είπε, πέρασε πολλά κύματα, αλλά πρόσθεσε πως χρειάζεται δύναμη, προσπάθεια, επιμονή και υπομονή, ώστε η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

Από κει και πέρα, τόνισε πως το αβέβαιο κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΛ αυτήν την στιγμή από την πλευρά της διοίκησης, περνάει στους παίκτες και τους επηρεάζει. Επιπλέον, είπε πως δεν φταίνε αποκλειστικά οι παίκτες για τα ατυχή αποτελέσματα και δεν πρέπει να θεωρούνται αυτοί ως υπεύθυνοι. Μια ομάδα για να προχωρήσει, όπως ανέφερε, χρειάζεται ηρεμία πάνω από όλα.

Στην συνέχεια, ανέφερε πως είχε κάποιες επαφές το καλοκαίρι με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, ώστε να αναλάβει ως γενικός διευθυντής της ομάδας, ωστόσο το πράμα έμεινε μόνο στην πρώτη συζήτηση ανάμεσα τους, καθώς στην συνέχεια δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον κύριο Πλεξίδα.

Η κουβέντα, έφτασε και στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, για τον οποίο ο Θωμάς Κυπαρίσσης τόνισε πως εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο στην συνέχεια υπήρξαν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα και έτσι άλλαξε το κλίμα. Όπως ανέφερε, δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί του, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής όταν ήρθε μαζί με τον Νίκο Κεχαγιά.

Ερωτώμενος σχετικά με το τι χρειάζεται η ομάδα για να αποδώσει αυτό που πραγματικά μπορεί, απάντησε πως πάνω από όλα χρειάζεται τσαμπουκάς και καρδιά. Τέλος, η συζήτηση έκλεισε, με τον Θωμά Κυπαρίσση να εύχεται η ΑΕΛ να πετύχει τον στόχο της και να επιστρέψει εκεί που αξίζει, αρκεί να υπάρχει ψυχραιμία από τον κόσμο και στήριξη προς τους παίκτες.