Βαθμολογία

Αντέχουμε στις δυσκολίες, απέχουμε από τις «αηδίες»

«ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ALKAZAR CLUB 11/11/2014

Από τη τη στιγμή της εκλογής σου και έπειτα, άρχισες να δίνεις δείγματα για το τι επρόκειτο να συμβεί. Βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις, δεν είχαν παρά να μας κάνουν καχύποπτους απέναντί σου και να μας φτάσουν σε σημείο απλά να αναμένουμε το τι θα επακολουθήσει. Δεν θα κολλήσουμε στις λεπτομέρειες αλλά θα εστιάσουμε στην ουσία και στο αποτέλεσμα. Αυτά έχουν να κάνουν με την πλήρη απαξίωση της ΑΕΛ σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας και στο σημείο να την εμπαίζουν ακόμη και oi πιο άθλιοι αυτής.

Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κρυφό τον φόβο μας, πως ακόμη και σε αυτό το σημείο θα βρεις τρόπο να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου και να προχωρήσεις. Κάτι που το επιχείρησες ήδη, με τις φήμες περί μεταγραφών λες και φταίνε οι παίχτες για την κατάντια της ομάδας. Δεν φταίνε οι παίχτες που είναι απλήρωτοι. Δεν φταίνε οι παίχτες που έχουν άλλον προπονητή κάθε βδόμαδα. Δεν φταίνε οι παίχτες που τρώνε πρόστιμα για το παραμικρό. Δεν φταίνε οι παίχτες για τις ελλιπείς ιατρικές παροχές, για τις τακτικές εκφοβισμού που ακολουθούνται, αλλά και για τον παραγκωνισμό μερικών από αυτούς.

Το πρόβλημα είσαι εσύ και ο τρόπος που λειτουργείς και εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι μπροστά σε αυτόν τον θίασο. Για τον λόγο αυτό θα απέχουμε από την κερκίδα, αρχομένης από το παιχνίδι με τον Τύρναβο και μέχρι να δούμε κάποιες ουσιαστικές, αν μη τι άλλο, αλλαγές, διοικητικές και λειτουργικές.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτή την ένδειξη διαμαρτυρίας. Τα μέλη του συνδέσμου θα ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των παιχτών με τη φωνή τους και την παρουσία τους έξω από τη θύρα 6.Δε θα σταματήσουμε στιγμή να είμαστε στο πλευρό της ΑΕΛ, δεν απέχουμε από την ΑΕΛ, απέχουμε από τα λάθη.

ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ