Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Ο Τύρναβος εμπνέει εμπιστοσύνη»

Ο νέος προπονητής του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Τυρνάβου, ώστε να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Τυρνάβου. Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Τυρνάβου. Από την πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο με κέρδισε με την συμπεριφορά του. Γνωρίζω πως η ομάδα είναι υγιής και εμπνέει εμπιστοσύνη. Θέλω να συνεχίσω το έργο του κυρίου Διγκόζη και να κάνω την ομάδα να ανέβει ψηλά, γιατί τέτοιες υγιείς ομάδες το αξίζουν».

Για την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Τύρναβος: «Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά, γιατί ξέρω τον Άγγελο Διγκόζη και ξέρω πως δουλεύει. Από εκεί και πέρα, τα άτυχα αποτελέσματα, ήταν θέμα συγκυριών και ψυχολογίας. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Θα τους πω πως βρίσκονται σε μια υγιή ομάδα, που εμπνέει εμπιστοσύνη και αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε μια νέα αρχή».

Για το ρόστερ: «Ξέρω το ρόστερ της ομάδας και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό. Γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές γιατί έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα, εμείς θα δουλέψουμε για ότι καλύτερο».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Ξέρω πως είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ξέρουμε τι μέγεθος είναι η Λάρισα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και από εκεί και πέρα, θα δουλεύουμε για να παίρνουμε ότι μπορούμε περισσότερο από κάθε παιχνίδι».