Βαθμολογία

O Αλεξιάδης νέος προπονητής στο Μακροχώρι

Στο πρόσωπο του Μιχάλη Αλεξιάδη κατέληξαν οι υπεύθυνοι του Μακροχωρίου σχετικά με τον αντικαταστάτη του Απόστολου Παππά στον πάγκο της ομάδας.

«Προπονητής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Μιχάλης Αλεξιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες. Ο Μιχάλης Αλεξιάδης έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες σαν προπονητής και έχει παραστάσεις από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από την ομάδα της Κοζάνης στην συνέχεια δούλεψε στην Νάουσα, την ΑΕΠ Βέροιας και την Αλεξάνδρεια. Στην συνέχεια ήταν στο προπονητικό τιμ του Γιώργου Κωστίκου στην Βέροια, όταν η "Βασίλισσα του Βορρά" βρισκόταν στην Β΄ Εθνική. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Μακροχωρίου.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Αλεξιάδης δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία με τον σύλλογο της Ημαθίας και έθεσε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

«Είμαι χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη. Το Μακροχώρι είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκετε αυτήν την στιγμή. Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και πιστεύω και εγώ να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Από σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια μας και δουλεύουμε όλοι με μόνο στόχο την σωτηρία της ομάδας μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ’ αυτήν την προσπάθεια και όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», είπε ο νέος προπονητής του Μακροχωρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.