Βαθμολογία

Απόλλων Καλαμαριάς: Νέος προπονητής ο Διλμπέρης

Χειραψία, μετά την συμφωνία, ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Γιάννη Ζαπρόπουλο και το νέο τεχνικό της ομάδας, Παναγιώτη Διλμπέρη  

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει ότι προπονητής της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Συνεργάτης του θα είναι ο Τάσος Κατσιαμπής.

Η απόφαση ελήφθη, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Απόλλων, Βασίλης Ανατολίτης με τον Παναγιώτη Διλμπέρη, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Π.Α.Ε. Απόλλων, Γιάννη Ζαπρόπουλου και του εκπροσώπου του προπονητή, Νίκου Ζαφειρόπουλου.

"ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ μια ομάδα που εκπροσωπεί το ποντιακό στοιχείο, ο Απόλλων είναι ένα μεγάλο μέγεθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του", δήλωσε ο κ. Διλμπέρης μετά την συμφωνία για συνεργασία με τον Απόλλωνα. "Για μένα είναι μεγάλη η ευθύνη και ξέρω ότι μόνο με πολλή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε", πρόσθεσε. Ο κ. Διλμπέρης θα κάνει αύριο στις 12 το μεσημέρι, στο γήπεδο του Απόλλωνα, την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 28 Σεπτεμβρίου 1974. Ως τερματοφύλακας (πρώτη του ομάδα ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου και στη συνέχεια ο Ποσειδών Μηχανιώνας) αγωνίστηκε στην Α' εθνική με την φανέλα του Ηρακλή (1998-2006) και ακολούθως έπαιξε στην Β' με τον Αγροτικό Αστέρα (2006-2010). Έκλεισε την καριέρα του στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2010-11 με τον Εθνικό Γαζώρου και αμέσως μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Σερρών έως το τέλος της σεζόν 2012-13, οδηγώντας την ομάδα σε δύο ανόδους. Ακολούθησε η συνεργασία με τον Αγροτικό Αστέρα (άνοδος από την Γ' εθνική στην Football League, περίοδος 2013-14) μέχρι και την περασμένη Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014.