Βαθμολογία

Θυμωμένοι στο γραφείο; Δείτε το «πληκτρολόγιο του μποξέρ»

Ονομάζεται «workout computer» και αν έχετε πολλά νεύρα στο γραφείο ή οι συνάδελφοι φροντίζουν να σας «ανεβάζουν την πίεση», τότε θα το λατρέψετε. Όχι μόνο θα εκτονώνετε το θυμό σας, αλλά θα γυμνάζεστε κιόλας. Όπως βλέπετε και στην εικόνα, πρόκειται για ένα εναλλακτικό πληκτρολόγιο, στο οποίο κάθε πλήκτρο είναι επί της ουσίας ένας σάκος του μποξ. Προκειμένου, λοιπόν, ο θυμωμένος χρήστης του να γράψει, θα πρέπει απλά να δώσει μία κλωτσιά ή μπουνιά στο αντίστοιχο γράμμα.

Ωστόσο, βασική ιδέα της κατασκευάστριας εταιρείας είναι να γίνει το πρώτο βήμα ώστε να μην υφίσταται διαχωρισμός ανάμεσα στον χρόνο για εργασία και τον χρόνο για άσκηση και όχι να αποτελέσει εναλλακτικό τρόπο εκτόνωσης της οργής μας, σε περίπτωση που μας εκνευρίσει ένας συνάδελφος.

Τέλος, το «workout computer» σύμφωνα με τους σχεδιαστές του, εξασφαλίζει ότι ακόμη και η πληκτρολόγηση μιας βαρετής έκθεσης για τον προϊστάμενο, μπορεί να εξελιχθεί σε κανονικό πρόγραμμα full body εξάσκησης, δεδομένου ότι το «πληκτρολόγιο του μποξέρ» γράφει όπως και ένα κανονικό πληκτρολόγιο. Αποτελεί δημιούργημα μιας γερμανικής εταιρίας Bless και παρουσιάστηκε στη δεύτερη Μπιενάλε Σχεδίου στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: onmed.gr