Βαθμολογία

«Στην Τσέλσι... ονειρεύομαι»!

Τον καλύπτει και με το παραπάνω! Ο Έντεν Αζάρ διέψευσε τις φήμες ότι ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε,  ζει το δικό του όνειρο αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Τσέλσι!  
«Ποτέ δεν είπα ότι σκέφτομαι να πάω στη Ρεάλ. Εάν υπάρχει μια ομάδα που με κάνει να ονειρεύομαι; Ναι, η Τσέλσι. Είναι η μοναδική που με κάνει να ονειρεύομαι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βέλγου μεσοεπιθετικού στο γαλλικό «Canal +», ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην ξέφρενη πορεία των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα:

«Έχουμε παίξει ενάντια σε όλες τις μεγάλες ομάδες και είμαστε στην πρώτη θέση. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε εδώ».

Οι Γάλλοι το γύρισαν ξανά στη μεταγραφολογία και θυμήθηκαν, τότε που ως παίκτης της Λιλ ακόμα, είχε δεχτεί κρούση από την Παρί Σεν Ζερμέν: «Σκέφτομαι το μέλλον, όχι το παρελθόν. Δεν νιώθω νοσταλγία όταν βλέπω τη Ligue 1. Η Παρί διαθέτει σπουδαίους παίκτες, αλλά η Τσέλσι πιο έμπειρους σε όλες τις θέσεις. Είμαστε επίσης πιο έμπειροι και στο Τσάμπιονς Λιγκ».