Βαθμολογία

«Δεν συμπεριφέρομαι διαφορετικά στον Μπαλοτέλι»

Μονάδα ενός συνόλου και όχι «βεντέτα» θεωρεί τον Μάριο Μπαλοτέλι ο Αντόνιο Κόντε, που τόνισε πως ο επιθετικός της Λίβερπουλ πρέπει να δουλέψει σκληρά και να δώσει αποδείξεις για να αποτελεί μέλος της εθνικής Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2016.

«Ο Μπαλοτέλι είναι ένας κανονικός ποδοσφαιριστής όπως όλοι οι άλλοι. Μπορεί να μείνει στον πάγκο ή ακόμη και στην εξέδρα. Δεν πρέπει να τον βγάζουμε εκτός των υπολοίπων. Είναι απλώς ένας ποδοσφαιριστής από ένα σύνολο των 23.

Προσωπικά δεν πρόκειται να δώσω βάση σε αυτά που λέγονται για τον σύλλογό του. Ο κόσμος υπερβάλει σε πολλές περιπτώσεις και αυτό είναι κάτι που με λυπεί. Σήμερα είναι εδώ για να μου δώσει απαντήσεις. Θα τον κρίνω με αυτά που θα κάνει μέσα στις επόμενες 7-9 ημέρες.

Έχει εμπειρία στην εθνική, έχει παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να μου κινήσει το ενδιαφέρον και να προσαρμοστεί σε ένα στυλ παιχνιδιού. Εάν μπορεί, ευχαρίστως να ξεκινήσει βασικός. Μπορεί όμως να μείνει ακόμη και εκτός. Καθήκον μου είναι να βρω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω κάθε ποδοσφαιριστή στην εθνική ομάδα» σχολίασε ο πρώην κόουτς της Γιουβέντους.