Βαθμολογία

Τετ α τετ Μπρέζα – Διγκόζη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr σήμερα το πρωί θα συναντηθούν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τύρναβος Βασίλης Μπρέζας με τον τεχνικό της ομάδας Άγγελο Διγκόζη. Εκεί θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του δεύτερου στην ομάδα μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και τις μεγάλες διαιτητικές αδικίες που έχει δεχθεί ο Τύρναβος.

Στέλνουν Διγκόζη στα Τρίκαλα!

Παράλληλα τα δημοσιεύματα στα γειτονικά Τρίκαλα έχουν φουντώσει για τον Άγγελο Διγκόζη, όπου όπως αναφέρουν θα είναι ο νέος τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του goaltrikala.gr: «Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής το έκτακτο ΔΣ του ΑΟ Τρίκαλα το οποίο και κλήθηκε αμέσως μετά την παραίτηση του Βασίλη Γκούμπλια και των συνεργατών του.

Η παραίτηση, που υποβλήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα (σ.σ. ο Γκούμπλιας αποχαιρέτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια) έγινε δεκτή και απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Παράλληλα συζητήθηκε και το θέμα του νέου προπονητή όπου, όπως σας ενημέρωσε το goaltrikala.gr, στο τραπέζι έπεσε ένα και μοναδικό όνομα, αυτό του Άγγελου Διγκόζη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα το απόγευμα ο μακεδόνας τεχνικός θα έρθει στην πόλη των Τρικάλων για να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και αν τα βρουν να αναλάβει τους «κυανέρυρθους».

Ο Διγκόζης έχει τεράστια εμπειρίας σαν ποδοσφαιριστής στην Α” εθνική ενώ σαν προπονητής έχει εργαστεί στον Πανθρακικό, την Παναχαϊκή και τον Τύρναβο με τον οποίο πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. Να σημειωθεί πως η σημερινή προπόνηση θα διεξαχτεί υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γάλλου».