Βαθμολογία

Λύτρωση με αυτογκόλ για Ντόρτμουντ

Ένα απίστευτο αυτογκόλ χρειάστηκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πανηγυρίσει τρίποντο μετά από 5 σερί ήττες. Οι Βεστφαλοί, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, επικράτησαν 1-0 της Γκλάντμπαχ στο Βεστφάλεν, με σκόρερ τον Κρίστοφ Κράμερ, ο οποίος στο 58' κρέμασε άθελα του τον τερματοφύλακα του Σόμερ και με τρομερό αυτογκόλ έβαλε τέλος στο αήττητο της ομάδας του.

Αυτό το τρίποντο φέρνει την Ντόρτμουντ, για την οποία αγωνίστηκε βασικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αλλά τραυματίστηκε στο φινάλε, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα της φετινής Μπουντεσλίγκα είναι η Μπάγερν Μονάχου.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίζστσεκ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος (84' λ.τρ. Γκίντερ), Ντουρμ, Κελ, Σβεν Μπέντερ, Καγκάβα (73' Γκρόσκροϊτς), Μκχιταριάν, Ρόις (89' Ιμόμπιλε), Ομπαμεγιάνγκ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Κορμπ, Στραντζλ, Γιάντσκε, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Κράμερ, Νόρντβεϊτ (46' Βεντ), Χαν, Χέρμαν (75' Τραορέ), Ραφαέλ (65' Τοργκάν Αζάρ), Κρούσε.